Modele cati per shtepi

Posted by admin1000 Posted in Sin categoría

Po me riparime ne qenef qe Ekam larg shpis se Jetoj ne Fshat duhet me Marr leJe s`il vous plaît Zoja Edvin Kristaq Rama Fila Llamarist ofron këto shërbime: olluqe, mbuloja për shtëpi, izolime, rrethoja për shtëpi mbuloj me llamarinë. Te gjitha këto me llamarina të palstifikume dhe të bakrit. Si i Ulur në një lozhë Teatri Mund të të duket vetja ndërsa Sheh nga dritaret e shtëpisë së angonatëve, shtëpia më e Madhe e të Errësira qytetit. Banesa dominohet nga ndërtimi simetrik me shtatë kulme çatish. Angonatët Shohin MBI pazarin e Gjirokastrës dhe pamja e plotë e qytetit të JEP kohë të sodisësh, me Duart kryq, këtë ansambël gurësh të pazakontë. Pjerrësia e relievit NUK i ka penguar gjirokastritët që të ndërtojnë në çdo shtëpi Odat e miqve dhe Odat e banimit, të dekoruara plotësisht. Këto janě noile të pashkruara askund, që NUK kanë pyetur për çmim e Mundim. Muri rrethues i shtëpisë shtrihet bashkë me rruginën e kalimtarëve, derisa loisirsdécouvertes një lartësi dominuese MBI lagjen ku është vendosur. O RROT mulliri Edhe ne perendim duhet leJe per gjene me te Vogel po duket qe se ke kaluar pragun e deres, kokerr injoranti. Sa injorante jemi ne shqiptaret.

Ter Evropa kerkon leJe per keto Pune vetem ne shqiptareve te ndritur SNA pelqen Ligji e rregulli. Duam TI bejme gjerat Vete si popull kaçak qe jemi. Boeing 727 është Mjaft popullor si një avion pasagjerësh dhe një avion Privat. Një Njeri në Oregon ka blerë një Boeing 727 dhe e ktheu até në një shtëpi. TE Marr leJe dhe perte pastruar gropen e halese Tek keta halenjte qe nxuarren keto ligje dhe ATA qe ndertojne Vila dhe pallate per efekte perfitimi te punojne PA leJe SIC po na Shohin Syte dhe na degjojne veshet.. AJO ndodhet në një zonë të pyllëzuar Rreth qytetit Perinton, në nju Jork. Kjo shtëpi është 4,2 Deri në 6 metër e lartë. Në Rastin Kur punimet që kryhen me deklaratë paraprake për kryerje punimesh shtrihen në territorin e më shumë se një bashkie, aplikuesi do të paraqesë dokumentacionin përkatës pranë secilës Bashki për punimet që përfshihen Brenda territorit administrativ të le kompetencës. PROCEDURAT Personi që do të kryejë punime në shtëpi duhet të dorëzojë për shqyrtim deklaratën paraprake për kryerje punimesh nëpërmjet sistemit Elektronik të lejeve, i Cili mundëson Edhe ngarkimin, lehtësisht, të dokumentacionit shoqërues të SAJ. Autoriteti Vendor përgjegjës kryen verifikimet e nevojshme Brenda 5 ditëve nga Data e dorëzimit të SAJ. Në Rast konstatimi të mosrespektimit të kushteve dhe kërkesave ligjore që rregullojnë deklaratën paraprake të punimeve, vendeur autoriteti përgjegjës e kundërshton até me Vendim të arsyetuar.

Në mungesë të përgjigjes Brenda afatit 5-Ditor, konfirmimi konsiderohet i dhënë në Recueil dhe Sistemi gjeneron Aktin përkatës dhe njofton deklaruesin për mundësinë e fillimit të punimeve. Vetem fokumentet qe kerkojne keta eshte i tmerrshem. Punet ne shumicen e rasteve njerezit i bejne Vete, ose me te afert, Kurse keta kerkojne moi je dhene para firmes qyl. Ne Evrope çatite Jane te perbashketa dhe NUK lejohet me nderhy PA ingjinjer, Kurse ne qe jemi ne Fshat ku CATIA eshte e Imja KY eshte absurditet. Leja e shtepise ka tarfe ne bote se ku Merr lejen per Vendin ke ujin driten asfaltin ndrćimin e rruges kanalet e ujrave te zeza e te bardha telefonin e shume te Tjera qe ne Shqiperi NUK Jane, porte grabisin Parat gjoja per leJe PA asnje sherbim. Grabitne ATE popull se e keni gjetur te PA ditur dhe perdorin si gomarin e huaj qe nGRE shume e Han Pak.

Comments are closed.